Logo

سئو

بازنشر مقاله

سئو مخفف بهینه‌ سازی برای موتورهای جستجو است. این روش شامل افزایش کمیت و کیفیت ترافیک در وبسایت به‌ وسیله‌ی نتایج جستجوی ارگانیک است. برای درک معنای واقعی سئو، در ادامه، این تعریف را تجزیه و تحلیل و بررسی می‌کنیم:

1- مقدار ترافیک:

زمانی که افرادِ مناسب، از طریق کلیک بر روی نتایج صفحات موتور جستجو به سایت شما دست پیدا می‌کنند، مسلماً ترافیک بیشتری را شما بدست می‌آورید.

2- نتایج ارگانیک :

تبلیغات بخش قابل توجهی از نتایج موتورهای جستجو است. ترافیک ارگانیک ترافیکی است که شما در آن مجبور به پرداخت هزینه نیستید.

ترافیک‌های ارگانیک ارزشمندتر از ترافیکی است که به واسطه‌ی پرداخت هزینه‌ به سایت ما روانه می‌شود.

 

چرا سئو اهمیت دارد؟

سئو بخش اساسی بازاریابی دیجیتال است، واقعیت این است که مردم در طول روز هزاران بار در موتورهای جستجوگری مانند گوگل جستجو می کنند. این جستجوها با هدف به دست آوردن اطلاعات در رابطه با محصولات و خدمات مختلف انجام می شود. نتایج این سرچ ها به عنوان منبع اصلی ترافیک دیجیتال برای برندها به حساب می آید، البته دقت داشته باشید که این منبع می تواند برای دیگر کانال های بازاریابی هم مناسب باشد و مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر و بهتر دیده شدن تاثیر بسیاری بر روی نتیجه نهایی کار شما دارد و البته کمک می کند که بتوانید رقیب های خود را جا بگذارید و به نتایج بهتری هم دست پیدا کنید. به هر حال در سال های گذشته شاهد این بوده ایم که پاسخ به سوالات کاربران و البته اطلاعات دادن به او اهمیت زیادی پیدا کرده است.

موتور جستجوها چطور کار می‌کنند؟

موتور جستجوها نیز مانند غول چراغ جادو، قرار است به سوال‌های شما پاسخ دهند. به‌نظر شما این غول چراغ جادو به چه واسطه‌ می خواهد به ما جواب دهد؟

گوگل (یا هر موتور جستجویی که شما استفاده می‌کنید) خزنده‌ ای دارد که تمام محتواهای که در سطح اینترنت وجود دارد را جمع‌آوری می‌کند. خزنده‌ها همه‌ی این صفر و یک ها را برای ایجاد فهرست به موتور جستجو باز می‌گردانند. سپس این شاخص‌ها از طریق الگوریتمی تغذیه می‌شود که سعی می‌کند همه آن داده‌ها را با درخواست شما مطابقت دهد. فاکتورهای زیادی برای ورود به الگوریتم موتورهای جستجو وجود دارد. در ادامه بر اساس اهمیت، رتبه‌بندی شده‌اند.

برای دستیابی به مفید ترین اطلاعات، الگوریتم‌های جستجو عوامل زیادی را بررسی می‌کنند. مانند: کلماتی را که شما جستجو می‌کنید، ارتباط صفحات با یکدیگر، منابع معتبر، موقعیت مکانی و سایر تنظیمات. اندازه‌ی هر کدام از این عامل‌ها بستگی به کلمه و سوالی دارد که شما جستجو می‌کنید. مثلاً در نظر بگیرید که در محتوای خبری، به روز بودن محتوا نسبت به منابع معتبراهمیت بیشتری دارد.

در واقع بخش صفرجایی است که موتورهای جستجو قادر به درک محتوا هستند که صاحبان سایت تولید می‌کنند و کاربرانی که از طریق نتایج موتور جستجو آن محتواها را می‌بینند. هدف تمامی موتور جستجوها همین است، یعنی نشان دادن مرتبط‌ ترین و بهترین نتیجه به کاربر. از آنجا که هر موتور جستجو یک الگوریتم رتبه‌بندی متفاوت دارد، باید به الگوریتم‌های آنان توجه کنید. همه می‌دانیم که سهم گوگل در بازار 90.8٪ است، پس باید به جای الگوریتم‌های موتور جستجوی مانند یاهو و بینگ، الگوریتم گوگل را درک کنیم.

بهینه‌ سازی می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد. مثلاً می‌توان از تایتل تگ‌ها و متادیسکریپشن‌های با طول مناسب و محتوای مفیدی که اشاره به لینک‌های داخلی دارند بهره برد. در ادامه به طور مفصل راجع به بهینه‌سازی گوگل صحبت می‌کنیم.

 

کدام موتور جستجو؟ گوگل یا …؟

خاطر نشان شدیم که سئوی هر سایت به عوامل و فاکتورها و تغییرات موتور جستجو بستگی دارد. اما کدام موتور جستجو؟

گوگل پرمصرف‌ ترین موتورجستجو است و 90.8% درصد از سهم بازار جستجو را در اختیار دارد اما بینگ و یاهو تنها 4.6% درصد از بازار جستجو را تشکیل می‌دهند اما از دلایل دیگری که می‌توان نام برد، تغییرات الگوریتم گوگل نسبت به سایر الگوریتم‌ها است که سایت‌ها را مجبور به بهبود و سازگاری با مخاطب می‌کنند. البته می‌توان گفت، گوگل بیشتر سایت‌هایی را که به لحاظ اجتماعی بهم مرتبط هستند در رتبه‌ی بالاتری قرار می‌دهد اما درموتورجستجوی بینگ اولویت با سایت‌هایی است که محبوب‌ تر هستند.

باید در نظر داشت که بطور همزمان نمی‌توانید برای همه موتورهای جستجو رفتار یکسانی داشته باشید زیرا تفاوت‌های قابل توجهی بین آنها وجود دارد.

الگوریتم‌های که توسط گوگل ارائه می‌شود، عبارتند از:

  1. الگوریتم گوگل پاندا
  2. الگوریتم گوگل پنگوئن
  3. الگوریتم مرغ مگس خوار
  4. الگوریتم گورخر
  5. الگوریتم کبوتر
  6. الگوریتم Page Layout
  7. الگوریتم رنک برین
  8. الگوریتم PayDay Loan
  9. الگوریتم Page Authority
  10. الگوریتم کافئین
  11. الگوریتم mobilegeddon

بر اساس این الگوریتم‌ها، خزنده‌های گوگل داده‌های را جمع، ذخیره، نگهداری و طبقه‌بندی می‌کنند تا زمانی که کاربر به این داده‌ها نیاز داشت موتورهای گوگل وبسایت‌ها را مورد بررسی قرار ‌دهند و آن‌ اطلاعات را در اختیار کاربر بگذارند که در مقالات بعدی به توضیح این الگوریتم‌ها می‌پردازیم.

بر اساس این الگوریتم‌ها، خزنده‌های گوگل داده‌ها را جمع، ذخیره، نگهداری و طبقه ‌بندی می‌کنند تا زمانی که کاربر به این داده‌ها نیاز داشت موتورهای گوگل وبسایت‌ها را مورد بررسی قرار ‌دهند و آن‌ اطلاعات را در اختیار کاربر بگذارند که در مقالات بعدی به توضیح این الگوریتم‌ها می‌پردازیم.

حالا که در نظر داریم روی موتورجستجوی گوگل، سایت خود را سئو کنیم باید به معیارهای که گوگل برای رتبه ‌بندی هر سایت در نظر می‌گیرد دقت داشته باشیم. در ادامه از هفت فاکتور کلیدی که راه‌ گشای قلب گوگل است، پرده برمی‌داریم اما به یاد داشته باشید که گوگل ۲۰۰ فاکتور برای رسیدن به قله‌ی رتبه‌ بندی وبسایت‌ها در نظر دارد که قدم به قدم با یکدیگر مسیر را می‌پیماییم. این ۷ فاکتور کلیدی عبارتند از:

  • بک ‌لینک معتبر بگیرید.
  • محتوای خود را سئو کنید.
  • وبسایت خود را از نظر فنی بهینه کنید.
  • به رفتار کاربر خود دقت کنید.
  • برندسازی فراموش نشود.
  • وب سایت خود را برای نتایج جستجوی صوتی بهینه کنید

مقالات بیشتر

برند بوک
گرافیک

برند‌بوک(کتابچه برند)چیست؟

برندبوک(کتابچه برند)چیست؟ برند بوک یا کتابچه برند، چکیده‌ای از استراتژی برند است. تمام عناصری که برند شما را تشکیل می‌دهند، از اصول پایه‌ای گرفته (ماموریت،

به منظور بهبود فرآیند کاری کسب و کار شما پیشنهاد میکنیم از مشاوره رایگان مجموعه ما استفاده کنید